Inbjudan till Vernissagefest för den sjunde livsprincipen Vårt syfte i livet.

Tisdagen den 7 september kl. 18.00 2021 öppnar utställningen EN NY JORD i Annes Hus

Därmed finns sju olika rum att beskåda som belyser sju livsprinciper för en rättvis och hållbar värld.

Du är varmt välkommen att delta. Det har varit en lång resa för mig. Utställningen startade 2014 och har på olika sätt illustrerats genom åtta olika kulturaftnar varje år. Det sjunde årets livsprincip handlar om VÅRT SYFTE I LIVET. Jag kommer själv att hålla i denna den första av hösten kulturkvällar och att tala om den stora frågan; Vad är meningen med livet ?

Jag har använt mig av 7 olika rum i huset för att visa upp de olika livsprinciperna för att illustrera det viktiga budskapet i varje rum med färg och form. I år är det utrymmet högst upp i huset som jag tar i anspråk; vinden. Färgerna är blått och vitt och kommer att ramar in det som ger mening åt varje liv. Att lära sig saker, få utlopp för skaparlust och att möta andra människor i meningsfulla sammanhang.

Du kanske undrar. Vad är meningen med allt detta ? Jag vill berätta om den plan jag har för framtiden. Där också du är välkommen att delta. Min övertygelse är att vi människor behöver varandra och att det är andra människor som skänker mening åt våra liv. ”Människan är människans gamma” heter ett gammal talesätt.

Det blir förstås lite gott att äta och dricka som brukligt varit under dessa olika vernissagefester som pågått sedan 2014. Du är varmt välkommen med din

Anmälan på info@annes-hus.se men först efter den 1 augusti 2021.

Du förstår säkert varför.

Kostnad för denna kväll som inkluderar mat och dryck och bubbel är 300:- /person

Med varma hälsningar

Anne

Hjulmakaregatan 35 412 61 Göteborg

0046 31 20 94 00 0706-20 94 03

info@annes-hus.se

Priser

Karta