Välkommen på kulturafton i Annes Hus.

Tisdagen 2 oktober kl. 19.00

Välkommen till en kväll som kommer att handla om hur en dröm blir verklighet och tom. överträffar sig själv. Vi får möta medgrundaren till Mundekulla kursgård Anne Elmberg.

 

Under våren 2018 var jag för första gången på kurs i Mundekulla kursgård i Småland. Jag blev begeistrad. Vilken plats, vilken atmosfär vilket varierat kursinnehåll. Lägg därtill skönhet och en känsla av harmoni. Min tanke var: Vem har byggt upp detta ? Som egen företagare förstod jag genast hur mycket arbete som låg bakom skapandet av denna verksamhet.

 

 

Jag är så glad och tacksam att Anne Elmberg har tackat ja till min inbjudan att komma till  Annes Hus för att vi ska få ta del av berättelsen om hur en vision föds och sakta tar form och överträffar sig själv .

Jag undrar vilka drivkrafter som ligger bakom

Hur har det gått till att förverkliga denna vision som i år firar 20 årsjubileum.

Samt hur ser Annes fortsatta resa ut i livet

 

 

Anne är en på alla sätt levande person. Hon sjunger, målar och skriver och brinner för att människor ska finna sin kraft. Hon har skrivit boken Kvinnocirkeln och gett ut den finstämda CD skivan Shine.

 

 

Hon brinner för att att inspirera till att vi lyssnar inåt genom att ge oss själva tid för stillhet för att  få fatt i våra innersta önskningar och finna  svaret på frågan: Vad vill jag med mitt liv ?

 

 

Välkomna till en spännande kväll med inspirerande tankar, vägledd meditation med sång och musik för själ och hjärta.

Med varm hälsning

Anne Claesson

 

 

Hjulmakaregatan 35 412 61 Göteborg

0046 31 20 94 00 0706-20 94 03

info@annes-hus.se

Priser

Karta