Kulturafton 3 april 2018

Välkommen till terminens tredje kulturafton.

Tisdagen den 3 april kl. 19.00 i Annes Hus

 

Jag fick i present av en god vän en underbar liten bok som hette ” Starta din dag rätt.”

Kvinnan jag fick boken av heter Carina Ståhl och hon är konstnärlig fotograf och har gjort boken tillsammans med Karl-Johan Almegård. se bild nedan

 

 

Goda morgonrutiner är för mig A och O så jag hade den liggande på mitt köksbord för att läsa en sida om dagen under en period. Jag tyckte om den och la ut en bild på facebook med supportande text.

 

 

Författaren av boken hörde då av sig och bokade rum på mitt hotell och mötet var ett faktum. Nu kommer Karl-Johan  till Annes Hus  den 3 april för att berätta om tillkomsten av denna lilla pärla. Förhoppningsvis också Carina Ståhl som tagit alla underbara bilder i boken. Hon är på väg att flytta ifrån Göteborg men om det fungerar kommer hon gärna så jag håller tummarna så länge.

 

 

Jag tycker att detta är en perfekt presentbok till den som har allt.

Att låta bild och text smälta samman på detta vis förhöjer läsupplevelsen på ett mirakulöst sätt.

 

I en artikel om Karl-Johan kan jag läsa följande:

 

Karl-Johan Almegård har levt ett liv med många vändningar. Trots en tuff skolgång, där han kämpade mot sin dyslexi, gjorde han sedan kometkarriär och blev exportchef på Marabou vid 28 års ålder. Två gånger har han varit miljonär, men han har också två personliga konkurser bakom sig.

 

I dag jobbar han som föreläsare, både inom företagsvärlden och på skolor. Just hur den svenska skolan kan utvecklas, är ett ämne han brinner för.

 

Han säger själv att han var som mest olycklig när han hade som mest pengar och framgångar och att han tvärtom hittade sin lycka när han utåt sett hade förlorat allt han ägde. Att klara av att resa sig och att vända motgångar till framgångar, handlar mycket om att inte tillåta sig själv att bli definierad av andra människor.

 

Varmt välkommen att vara med om en kväll som är skapad ur tankens kraft.

Hjulmakaregatan 35 412 61 Göteborg

0046 31 20 94 00 0706-20 94 03

info@annes-hus.se

Priser

Karta