Kulturafton 6 mars 2018

Välkommen till terminens andra kulturafton.

Tisdagen den 6 mars kl. 19.00 i Annes Hus

 

Att våga ta språnget.

Denna kväll får vi möta Jonna Alfredsson. Så här presenterades hon på Universitetets hemsida då hon under sina 12 år hade Handelshögskolan som sin arbetsplats. Se text under bilden.

 

 

” Jonna Alfredsson har läst Personalvetarprogrammet, har en master i coaching från Middlesex University och är certifierad karriärcoach enligt EMCCs riktlinjer. Jonna kom till Handelshögskolan och Externa Relationer 2006 och arbetar idag med implementering av karriärplanering och coaching på Handelshögskolans utbildningsprogram.

Jonna har tidigare drivit hotell, arbetat med karriärservice på Stockholms universitet och med rekrytering. Jonna har erfarenhet av att coacha ledare inom både den offentliga sektorn och näringslivet. Hon föreläser och håller seminarier i det coachande förhållningssättet och karriärutveckling och har genomfört ca 1700 timmar individuell coaching.

Jonna är kontaktperson för området Livs och karriärplanering för skolans Ekonomprogram och Logistikprogram.”

 

Under hösten 2017 var det dags att gå vidare.

Om denna spännande fortsättning får vi höra mer om. Hur Jonna nu ska använda samma tillväga-gångsätt som hon rekommenderat sina elever och applicera på sin egen situation.

 

Det kommer att handla om stora viktiga tankar med inspiration från en konferens i San Francisco om ett globalt nätverk.

 

Det är med stor glädje jag hälsar Jonna välkommen till en kväll som kommer att handla om MOD ; att våga och att använda tankens kraft.

 

Hjulmakaregatan 35 412 61 Göteborg

0046 31 20 94 00 0706-20 94 03

info@annes-hus.se

Priser

Karta