Avsikt och önskan

Välkommen till utställningen EN NY JORD och den 5te livsprincipen av sju. Den handlar om Avsikt och önskan. Om att ta hjälp av tankens kraft för att skapa det vi innerst inne önskar i livet. Harmoni, glädje, gemenskap, kärlek och skapande. Detta arbete startar med oss själva.

Inbyggd i varje avsikt och önskan ligger mekanismen för att den ska uppfyllas. Den femte livsprincipen baseras på att energi och information finns överallt i naturen. Uppmärksamhet ger energi och avsikt förändrar. Vad du än riktar din uppmärksamhet mot så kommer det att växa sig starkare i ditt liv. Vad du än tar bort din uppmärksamhet ifrån, så kommer det att tyna bort, upplösas och försvinna.

Själv startade jag min väg mot mer harmoni, glädje, kärlek, gemenskap och skapande genom dessa affiramationer. Den första höll jag på med under sex veckor varje morgon och kväll. Den förändrade mitt liv i grunden. Den andra har jag levat med i snart trettio år och upprepar fortfarande varje dag  i en kort morgonrutin.

Att förstå hur hjärnan fungerar är nyckeln till insikt. Längst ner finner du filmer på detta tema. Avsikten är den verkliga kraften bakom önskan och medan din avsikt gäller ett mål eller en önskad framtid där  uppmärksamheten är här och nu. Så länge din uppmärksamhet är i nuet kommer din avsikt för framtiden att manifesteras eftersom framtiden skapas i nuet.

#5 The Law of Intention and Desire

Här talar Deepak Chopra om Avsikt och önskan. Det var dessa ord som återfinns i boken ” Livets sju andliga lagar ” som fick mig att starta Annes Hus och sedemera också påbörja utställningen EN NY JORD. Att förstå innebörden av dessa ord är nyckeln till ett bra och spännande liv.

Om ovanstående länk inte funkar för dig så pröva denna. Det är samma innehåll som ovan.

Tankens kraft är en dynamisk möjlighet. Då saker och ting förändras är det bra att tänka nytt. Vi kan besluta oss för att bli mer öppna.  Vi kan träda in i nya rum. Vi kan gå samman. Att förstå hur vi skapar våra egna tankar är den bästa investering vi kan göra i vårt eget liv. Det finns ingen bättre och billigare livförsäkring !

Denna video förklarar hur hjärnan fungerar och hur vi kan utveckla vår hjärna.

Dr Joe Dispenza – How to evolve our brain to experiment a new reality?

Det finns många videoklipp på You Tube om du den snabba vägen vill komma i kontakt med tankens kraft och ta del av Joe Dispenzas erfarenheter. Han har skrivit den mycket tankeväckande boken Tänk dig frisk som finns översatt till svenska. Jag säger bara;  Läs den !!!

 

Videon här nedan är hoppfull. Den handlar om hur man gått samman och på fredliga sätt vill främja en rättvis och hållbar värld.

Hjulmakaregatan 35 412 61 Göteborg

0046 31 20 94 00 0706-20 94 03

info@annes-hus.se

Prices

Map

Göteborg