Leopold

Leopold är hotellets enda enkelrum, litet men ombonat. Ett rum att sova i med en generös säng 1,20 m bred. Härifrån har du utsikt mot Liseberg och det omkringliggande området. Vackra dagar har detta rum morgonsol. Badrummet är rymligt med ett rejält liggbadkar och beläget två trappor ner.

 

 

 

Linnéasuiten

Linnéasuiten  är ett stort ljust rum där eftemiddagsolen lyser in från sydväst och där fönstret vetter mot ett grönområde med lekpark. Detta rum har duschrum inne i rummet. Här finns en dubbelsäng 1,40 m bred, en bred enkelsäng och en bäddbar soffa med två sängar.

 

Valentin

Minisuite Valentin är ett stort rum där eftermiddagssolen lyser in från sydväst och där fönstret vetter mot ett grönområde med lekpark. Rummet har i ett tidigare liv varit inspelnigsstudio för Spotnicks (Amapola är inspelad i detta rum) och är därför ljudisolerat. Rummet har en lugn och harmonisk karaktär. Här finns en stor generös dubbelsäng och en separat säng, 1.10 m bred. För ruggiga vinterkvällar finns även en braskamin att elda i.

Valentins badrum är beläget tre meter utanför din dörr. Värmegolv och varma färger inger en behaglig känsla och här kan du njuta av ett härligt skumbad.

IMG_5961

 

 

Violasuiten

Violasuiten är ett stort och rymligt rum som vetter mot öst, vilket gör det ljust och luftigt under soliga förmiddagar. Genom fönstret ser du gamla uppvuxna villaträdgårdar I rummet finns skrivbord, en dubbelsäng, en enkelsäng och en härlig krypa upp i-soffa som lätt kan bäddas om till sovplats för barn. Viola har ett fräscht ljust duschrum med toalett beläget mitt emot i hallen.

Välkommen till  Göteborg och till Annes Hus

Du kan också hyra en minisuite  (sön-sön)

I priset ingår då lakan, handdukar och slutstädning men ingen frukost.

Samtliga rum är utrustat med tv, video, CD-spelare, DVD, glas bestick och tallrikar.

I husets minikök finns diskbänk, spisplatta och micro.

IMG_2998

Du köpa till extra frukost. Frukostkorgen kan du inta där det behagar dig , i sängen, soffan, ateljén eller vid någon av trädgårdens uteplatser.

 

Hjulmakaregatan 35 412 61 Göteborg

0046 31 20 94 00 0706-20 94 03

info@annes-hus.se

Priser

Karta

Göteborg