Den sjätte livsprincipen handlar om att förhålla sig oberoende

Välkommen till den sjätte delen av utställningen ”En Ny Jord”

Du är inbjuden på vernissage till Annes Hus den 3 september 2019 kl. 18.00

 

Den sjätte livsprincipen för en rättvis och hållbar värld handlar om att förhålla sig öppen för det oväntade, att se på det som händer med nyfikenhet och förundran. Om att ha ett mål och en mening med sina göranden utan att låsa sig fast vid ett bestämt utfall eller specifikt resultat. Det är ett underbart förhållningssätt som skapar rymd och magi då vi öppnar oss för det okända.

 

 

 

 

Att leva sitt liv med en inre tro att allt ordnar sig bara jag gör mitt allra bästa är både vilsamt och spännande.  Att lyssna till den inre rösten som får vara kompass då något skaver  hellre än att hålla fast vid en plan som grundade sig på förutsättningar som kanske alls inte råder längre. Allting förändras och om vi likt floden kan kan låta vårt inre flyta lätt och utan motstånd väntar nya äventyr runt hörnet.

 

I höstas köpte jag massor av vårlökar. Jag har planterat längs hela häcken och nu  hoppas jag  att alla hundratals scillas ska  blida ett blått fält genom att sprida sig med åren.

 

 

 

Till varje rum och livsprincip väljer jag en färg som jag tycker passar till. Årets färg blir gult som solen i kombination med ljuset och det vita.

 

 

 

 

Till vernissagerum kommer jag att inreda rum Viola ett av mina hotellrum som redan är tapetserat i en fin gul färg.

 

 

 

 

Kvinnan som ljusbärare får stå i centrum detta år som en av naturens verkligt stora resurser. Kvinnan som i alla tider med vårdat och hållit samman med stor kreativitet och inte alltid fått eller får den uppskattning hon förtjänat eller förtjänar.

 

 

 

Med vänlig hälsning

Anne Claesson

Hjulmakaregatan 35 412 61 Göteborg

0046 31 20 94 00 0706-20 94 03

info@annes-hus.se

Priser

Karta