Avsikt och önskan

Välkommen till utställningen EN NY JORD och den 5te livsprincipen av sju. Den handlar om Avsikt och önskan. Om att ta hjälp av tankens kraft för att skapa det vi innerst inne önskar i livet. Harmoni, glädje, gemenskap, kärlek och skapande. Detta arbete startar med oss själva.

Inbyggd i varje avsikt och önskan ligger mekanismen för att den ska uppfyllas. Den femte livsprincipen baseras på att energi och information finns överallt i naturen. Uppmärksamhet ger energi och avsikt förändrar. Vad du än riktar din uppmärksamhet mot så kommer det att växa sig starkare i ditt liv. Vad du än tar bort din uppmärksamhet ifrån, så kommer det att tyna bort, upplösas och försvinna.

Själv startade jag min väg för att få mer av harmoni, glädje, kärlek, gemenskap genom dessa affiramationer. Den första höll jag på med under sex veckor varje morgon och kväll. Den förändrade mitt liv i grunden. Den andra har jag levat med i snart trettio år och upprepar fortfarande varje dag  i en kort morgonrutin.

Att förstå hur hjärnan fungerar är nyckeln till insikt. Längst ner finner du filmer på detta tema. Avsikten är den verkliga kraften bakom önskan och medan din avsikt gäller ett mål eller en önskad framtid där  uppmärksamheten är här och nu. Så länge din uppmärksamhet är i nuet kommer din avsikt för framtiden att manifesteras eftersom framtiden skapas i nuet.

Här talar Deepak Chopra om Avsikt och önskan. Det var dessa ord som återfinns i boken ” Livets sju andliga lagar ” som fick mig att starta Annes Hus och sedemera också påbörja utställningen EN NY JORD. Att förstå innebörden av dessa ord är nyckeln till ett bra och spännande liv.

 

 

Louise Hay

 

Wendy continues her series based on Deepak Chopra’s The Seven Spiritual Laws of Success and talks about The Law of Detachment. In this talk, Rev. Wendy explains that Detachment is not that you should own nothing, but that nothing should ever own you. She also explores the definition of success as the continued expansion of happiness and the progressive realization of worthy goals.

 

 

 

 

Tankens kraft är en dynamisk möjlighet. Då saker och ting förändras är det bra att tänka nytt. Vi kan besluta oss för att bli mer öppna.  Vi kan träda in i nya rum. Vi kan gå samman. Att förstå hur vi skapar våra egna tankar är den bästa investering vi kan göra i vårt eget liv. Det finns ingen bättre och billigare livförsäkring !

Denna video förklarar hur hjärnan fungerar och hur vi kan utveckla vår hjärna.

 

 

Hur vill du vara ?  Vad är viktigt för dig  ?

Videon är 6 minuter. Hur ska en ledare vara ?

 

 

 

 

Kay Pollak

Kay Pollaks nyutkomna bok har all aktualite. Lyssna på samtalet med Alexander Pärleros

#Framgångspodden #AlexanderPärleros #KayPollak

 

 

Denna nyutkomna bok av Karin Jensen beskriver på ett vetenskapligt sätt hur vår förväntan påverkar utfallet av kroppsliga funktioner.

Dr Joe Dispenza – How to evolve our brain to experiment a new reality?
Det finns många videoklipp på You Tube om du den snabba vägen vill komma i kontakt med tankens kraft och ta del av Joe Dispenzas erfarenheter. Han har skrivit den mycket tankeväckande boken Tänk dig frisk som finns översatt till svenska. Jag säger bara;  Läs den !!! I denna videointervju berättar han om den hjälp du kan få om du vill skapa ett liv som gör dig hamonisk och glad då du förstår förstå hur din hjärna fungerar. Engagera hjärnan och gör dig själv lycklig.

Ervin Laszlo László kommer i från Ungern.  Han flyttade till USA efter andra världskrigets slut. I sitt tal här nedan talar han om att det finns bara en väg för mänskligheten att gå och det är kärlekens väg. Lyssna på denna vishet som kommer med erfarenheter och ålder. Han är vetenskaps filosof, systemteoretiker och förespråkare för kvant-jagets medvetande. Dessutom var han en känd pianist som debuterade redan som 9 åring  med en pianokonsert i Budapest symfoni orkester.

Han är också författare till en rad vetenskapliga böcker

Musiken kraft

Sång till friheten

Du är det finaste jag vet
Du är det dyraste i världen
Du är som stjärnorna
Som vindarna
Som vågorna
Som fåglarna
Som blommorna på marken

Du är min ledstjärna och vän
Du är min tro, mitt hopp, min kärlek
Du är mitt blod
Och mina lungor
Mina ögon
Mina skuldror
Mina händer och mitt hjärta

Friheten är ditt vackra namn
Vänskapen är din stolta moder
Rättvisan är din broder
Freden är din syster
Kampen är din fader
Framtiden ditt ansvar

Du är det finaste jag vet
Du är det dyraste i världen
Du är som stjärnorna
Som vindarna
Som vågorna
Som fåglarna
Som blommorna på marken

Hjulmakaregatan 35 412 61 Göteborg

0046 31 20 94 00 0706-20 94 03

info@annes-hus.se

Priser

Karta

Göteborg