Hej

Det är jag som är Anne och driver Annes Hus. Jag vill önska dig välkommen till Göteborgs minsta designhotell med fyra personligt inredda rum.

IMG_7099MVC-006F

 

Det jag värdesätter mest i livet är att ha tillgång till min skaparkraft. Det är ingen självklar förmåga utan något jag lärt mig.

Det är nu 17 år sedan jag startade Annes Hus efter att ha lämnat ett 25årigt engagemang i skolans värd som specialpedagog.

 

MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

Åren som egen företagare har varit händelsrika med fantastiska möten med fina hotell och konferensgäster. Mycket vård och skötsel av hus, hotell och trädgård för att ständigt nyskapa trevnad har blivit ett sätt att hålla mig själv i god form.

Som arrangör av kurser, kulturaftnar, seglingar och resor har jag fått många nya berikande möten och upplevelser. Med detta vill jag säga att jag skapat mig en plattform för det som är drömmen i mitt liv. Att få arbeta med positiv påverkan och vara med och bidra till goda möten.

 

IMG_5758Konf.Skh

 

Min yttersta vision är att starta en sight på nätet med syfte att människor ska komma samman för att stötta och uppmuntra varandra. Därför pågår nu en utställning så att den som vill vara med i  Det goda nätverket.se  kan ta del av de livsprinciper som ska genomsyra denna plattform. I bland annat dessa rum (ovan) i Göteborg och Skärhamn ska upplägget och planerna hur denna plattform ska utformas äga rum.

 

IMG_5693IMG_5509IMG_5566

 

 

Sedan många år tillbaka har jag drömt om att få göra en utställning med färg och form som syftar till att uppmärksamma grunderna för ett bra liv. Att visa på sju livsprinsiper som ska genomsyra vårt tänkande och vara en självklar del av det skolan förmedlar. Jag har arbetat med detta i sju år och min plan var att utställningen och en bok skulle vara klara 2014. Nu har jag omformulerat mitt mål och med lättnad beslutat att presentera en livsprincip per år.

 

trad02MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

Det som driver mig i det jag gör är lusten. Chansen att få göra sådant jag tycker är roligt, utveckla mig själv och om möjligt bidra till utveckling överhuvud taget. Glädje är att känna att människor trivs tillsammans. Glädje är att se människor utveckla det bästa hos sig själva.

Drivkraften i mitt tidigare arbete var den samma som nu, skillnaden är att jag nu får chans att använda fler sidor hos mig själv.

 

Min stora dröm är en jämlik värld som har kärleken som drivkraft. Jag har länge funderat över hur  det ska gå till. Jag tror att det handlar om medvetenhet som leder till personliga ansvarsfulla val.

IMG_7279IMG_7279

Jag vill önska Dig varmt välkommen till hotellet, som konferensbokare, kulturaftonsbesökare eller deltagare i någon annan aktivitet.

Med vänlig hälsning

Anne

 

Hjulmakaregatan 35 412 61 Göteborg

0046 31 20 94 00 0706-20 94 03

info@annes-hus.se

Priser

Karta