Hej

Jag heter Anne Claesson och driver Annes Hus sedan 1999.                                                                                             Det finns någonting som jag längtar efter mer än allt annat. Jag önskar att världen ska utvecklas i linje med människans viktigaste behov. Att en ledare i fortsättningen ska drivas av en vilja att skapa ett samhälle där fred och rättvisa är ledstjärnor. Där alls lika värde respekteras och att de gemensamma värderingarna präglas av förståelse för själens behov av gemenskap, viljan att göra gott, att få vara kreativ och nyfiken.

 

 

Det jag värdesätter mest i livet är att ha tillgång till min skaparkraft. Den får jag utlopp för i det jag planerar in i Annes Hus verksamheter; konferenser, kulturaftnar, trädgårdsarbete, resor och berättarkvällar. Innan jag startade Annes Hus arbetade jag under 25 år  som specialpedagog. Om du vill veta mer så berättar jag här i en podd hur det hela startade

Poddavsnitt 69. Drömmen om ett samhälle där kärleken är det viktiga. Ett samtal med Anne Claesson

 

 

 

 

Jag vill önska dig välkommen till Göteborgs minsta designhotell med fyra personligt inredda rum. Rummen är inredda för att du som gäst ska trivas. Varje morgon serveras en god frukost i en korg som levereras vid din dörr för en mjukstart av din dag.

 

 

 

 

Åren som egen företagare har varit händelsrika med fantastiska möten med fina hotell och konferensgäster. Mycket vård och skötsel av hus, hotell och trädgård för att ständigt nyskapa trevnad har blivit ett sätt att hålla mig själv i god form. Som arrangör av kurser, kulturaftnar, seglingar och resor har jag fått många nya berikande möten och upplevelser. Med detta vill jag säga att jag skapat mig en plattform för det som är drömmen i mitt liv. Att få arbeta med positiv påverkan och vara med och bidra till goda möten.

 

 

 

 

Min stora dröm är att starta en sida på nätet med syfte att människor ska komma samman för att stötta och uppmuntra varandra. Därför pågår en utställning i Annes Hus  som går under namnet EN NY JORD.

För visningstillfällen se under hemsidesrubriken Kreativa möten

Annes Hus

Utställningen kommer att visas i sin helhet under hösten 2023 under Göteborgs  försenade 400 årsjubileum

 

Med vänlig hälsning

Anne

 

 

Hjulmakaregatan 35 412 61 Göteborg

0046 31 20 94 00 0706-20 94 03

info@annes-hus.se

Priser

Karta

Göteborg