Hej

Jag heter Anne Claesson och driver Annes Hus sedan 1999.

 

 

Jag vill önska dig välkommen till Göteborgs minsta designhotell med fyra personligt inredda rum. Rummen är inredda för att du som gäst ska trivas. Varje morgon serveras en god frukost i en korg som levereras vid din dörr för en mjukstart av din dag.

 

MVC-006F

 

Om du är nyfiken på vem jag är så har jag medverkat i en pod

Poddavsnitt 69. Drömmen om ett samhälle där kärleken är det viktiga. Ett samtal med Anne Claesson

Det jag värdesätter mest i livet är att ha tillgång till min skaparkraft. Den får jag utlopp för i det jag planerar in i Annes Hus verksamheter; konferenser, kulturaftnar, trädgårdsarbete, resor och berättarkvällar.

 

Innan jag startade Annes Hus arbetade jag under 25 år  som specialpedagog. Mycket av det jag lärde mig under de åren har jag fört med mig in i det jag nu gör.

 

 

Åren som egen företagare har varit händelsrika med fantastiska möten med fina hotell och konferensgäster. Mycket vård och skötsel av hus, hotell och trädgård för att ständigt nyskapa trevnad har blivit ett sätt att hålla mig själv i god form.

Som arrangör av kurser, kulturaftnar, seglingar och resor har jag fått många nya berikande möten och upplevelser. Med detta vill jag säga att jag skapat mig en plattform för det som är drömmen i mitt liv. Att få arbeta med positiv påverkan och vara med och bidra till goda möten.

 

IMG_5758

 

Min stora dröm är att starta en sida på nätet med syfte att människor ska komma samman för att stötta och uppmuntra varandra. Därför pågår en utställning i Annes Hus  (2014-2020) där innehållet i dessa sju livsprincipers tankar ska ligga som grund för värderingarna på denna plattform.

 

 

Plattformen kommer att heta Det goda nätverket.se. Den som sympatiserar med vikten av att ha den gemensamma värdegrund för skola och samhälle som gestaltas i dessa livprinciper vill jag inbjuda till att forma upplägget och planerna hur denna plattform ska utformas och användas. Vill du vara med hör av dig med namn och mailadress.

 

Inbjudningar kommer  år 2023 då Göteborg firar sitt 400 årsjubileum fullt ut. Vill du ha en inbjudan hör av dig med namn och mailadress. Utställningen kommer då att visas i sin helhet i Annes Hus med tillträde för allmänheten under september 2021 som en av Göteborgs jubileumsvärdar.

 

Läs mer under rubriken utställningen EN NY JORD

 

Min stora dröm är en jämlik värld som har kärleken som drivkraft. Jag har länge funderat över hur  det ska gå till. Jag har kommit fram till att det handlar om medvetenhet som leder till personliga ansvarsfulla val.

IMG_7279IMG_7279

Jag vill önska Dig varmt välkommen till hotellet, som konferensbokare, kulturaftonsbesökare eller deltagare i någon annan aktivitet.

Med vänlig hälsning

Anne

 

Hjulmakaregatan 35 412 61 Göteborg

0046 31 20 94 00 0706-20 94 03

info@annes-hus.se

Priser

Karta