Visningar av utställningen En Ny Jord

 

Mänskligheten har alla resurser som behövs för att ställa om till fred, rättvisa och hållbarhet. Det enda som saknas är ett kollektivt moget medvetande. Våra tankar styr inte bara våra egna liv utan också strömningar i samhället. Rädslan är ingen bra kompass. I utställningen EN NY JORD som pågått sedan 2014 i Annes Hus visas sju olika tankemönster för harmoni och balans.

 

Boka privat visning

Boka tid för för en grupp-visning av nedanstående rubriker. Kombinera med konferenssittning eller då kompisgänget ska träffas. Skriv eller ring för tidsbokning 0706-209403

* Om alltings möjlighet och Ge och ta emot

* Om våra val och Kärlekens energi

* Om Avsikt och önskan och om Tankens kraft.

* Om Oberoende och Ovisshetens visdom

*  Om vad som är meningen med livet ? Kan vi skapa  ett syfte ?

Ta med dina närmast, ditt kompisgäng, dina arbetskamrater så visar vi utställningen för grupper 6-12 personer.
Upplägget  kan kombineras med en hel måltid. Minimum 6 personer max 12 personer. Upplägget  kan också ingå som en del i en heldagskonferens eller kombineras med en hel måltid.

Med varm hälsning

Anne Claesson

 


Nu öppnar vi för visningar för allmänheten . Syftet är att ge inspiration för hur det går till för att vi ska få tillgång till alla våra möjligheter. Hur vi ska få kretsloppet att fungera mellan ge och ta emot. Hur vi kan bli mer medvetna om våra val så att de för oss dit vi önskar. Dessa delar kommer att behandlas under vårens visningar.

 

 

 

 

Hjulmakaregatan 35 412 61 Göteborg

0046 31 20 94 00 0706-20 94 03

info@annes-hus.se

Priser

Karta

Göteborg