Berättelser

 

Berättelser är en ny rubrik på Annes Hus hemsida och en ny del i utvecklandet av utställningen

DEN GRÖNSKANDE TRÄDGÅRDEN I DITT INRE. Den kan du läsa mer under rubriken Anne.

 

 

Sju livsprinciperna ligger till grund för utställningen som jag skapar i lust och glädje över färg och form och i stor tacksamhet för vad naturen ger.

Utställningen handlar om ett sätt att leva och förhålla sig till livet som främjar fred, gemenskap och jämlikhet. Kulturaftnarna i Annes Hus (se bild nedan) som äger rum första tisdagen i varje månad är en spegel av vad som är årets fokus.

 

 

 

Rubriken BERÄTTANDE  har kommit till som ytterligare ett sätt att närma sig de sju livsprinciper som utställningen behandlar.

 

Berättandet kommer att ske i samarbete med Eva Löfman Thörnqvist.

 

Eva har i 30 år arbetat som professionell berättare, drivit egen teater och nu senast regisserat och genomfört förställningen Soleld, en sång för jorden med professionella musiker och dansare på Stora teatern i Göteborg. Under många år har Eva trollbundit grupper med sina berättelser och föreställningar.

 

Jag som skriver detta heter Anne Claesson och har 25 års erfarenhet som specialpedagog. Sedan 18 år tillbaka driver jag företaget Annes Hus som är Göteborgs minsta hotell med kurs och konferensverksamhet.

 

Jag drivs av ett behov att utjämna den nuvarande maktordningen i världen. Jag värderar samtal, lyssnande, stillhet för att få kontakt med vårt innersta vackra. Jag anser att det stora börjar i det lilla och vill med min verksamhet verka för fred och värme i våra hjärtan.

 

 

 

Det är mötet med Eva som lett mig in på detta spår. En gammal dröm att få samarbeta med en professionell berättare har slagit in.

 

 

Vi planerar att under olika former bjuda in till trivsamma möten i vacker och lustfylld miljö där berättelsen står i centrum.

 

Platsen för våra berättarkvällar vid havet är Skärhamn.

Se vidare program under rubriken Berättelser vid havet.

 

 

 

 

Hälsningar

Eva Löfman Törnquist och Anne Claesson

Hjulmakaregatan 35 412 61 Göteborg

0046 31 20 94 00 0706-20 94 03

info@annes-hus.se

Priser

Karta