Välkommen på en

Mindfulnesskväll  i Annes Hus  måndag den 14 maj

kl. 19.00

Grundare och ansvarig för Mundekulla kursgård Peter Elmberg kommer till Annes Hus och delar med sig av meditativa ord och fin musik.

 

 

För två veckor sedan kom jag hem från en kurs som hade rubriken

”Ändra dina tankar ändra ditt liv ” Innehållet var välbekant men ändå inspirerande. Jag var nyfiken på att se hur upplägget av kursen var utformat. Den hölls på Mundekulla kursgård i Småland. http://www.mundekulla.se/se  Belägen på en gudomligt vacker plats som andades skaparkraft, värme och kärlek. Allt var välskött, omsorgsfulla val i naturmaterial i all byggnation. Vackert, enkelt och funktionellt.

Jag fick veta att Peter Elmberg tillsammans med Anne Solveig under 20 år byggt upp denna oas mitt inne i skogen tillsammans med Peters pappa.

 

 

Eftersom jag detta år ägnar min uppmärksamhet mot hur vi med tankens kraft kan nå vår mål är jag förtjust i att fundera över hur andra gör. En gemensam nämnare verkar vara: Att börja dagen rätt.

Kl. 07.15 startade dagen på Mundekulla med Mindfullnessmusik. Vi satt i en stor ring och Peter  och Anne Solveig sjöng och spelade stilla och kontemplativt och vi sjöng efter. Övningen var frivillig för den som ville och nästa alla av kursens 50 delatagare var med. Jag njöt av stillheten och musiken. Denna morgonstund påverkade mig. Jag kände mig helt och hållet rofylld och varm inuti efteråt.

Nu kommer du också att få chansen att vara med på en stunds Mindfulness musikmeditation måndag den 14 maj för då kommer Peter Elmberg kl. 19.00 till Annes Hus. Kom och njut av ett enkelt sätt att komma till ro. Ge den nya veckan en fin start. Musiken är en fantastisk väg för att nå våra hjärtan. Antal platser denna måndagskväll är begränsat så anmäl dig snabbt om du vill vara med. Entre´100:-

 

 

 

Så här skriver Peter på Mundekullas facebooksida

MINDFULNESS SONGS… for the people !

Måndagen den 14 maj blir det ”Mindfulness songs konsert” på Anne Claessons härliga ”konstnärshotell” i Göteborg och lite prat om Mundekulla med anledning av Mundekullas 20 års jubileum.
Mindfulnees sångerna är enkla sånger att sjunga med som jag skrev i samband med två retreatveckor på Plumvillage Mindfulness Center i Frankrike som är grundat av den Vitnamesiske Buddhist munken Thich Nhat Hahn

https://www.facebook.com/events/214204816004966/

Hjulmakaregatan 35 412 61 Göteborg

0046 31 20 94 00 0706-20 94 03

info@annes-hus.se

Priser

Karta